יום שני, 28 בספטמבר 2009

מתכון מנצח לארוחה זריזה

מתכון המזקק לתוכו את המיטב של האוכל הרומני הפשוט והמשובח.
אחד לחם כפרי טרי
אחד גליל סלמי דה סיביאו – פאר תוצרת רומניה
אחד חרדל מקומי (רצוי עם חראן, חזרת)
בירה מקומית מקוררת היטב
שדרוג מומלץ – חמוצים מקומיים. מלפפונים יעשו את העבודה.
אופן ההכנה: פרוס שתי פרוסות מהלחם לסנדביץ'. מרח בחרדל המקומי בנדיבות. פרוס מבחר נאה של סלמי (אפשר עבות) ופזר על אחת הפרוסות, שוב בנדיבות. סגור את הסנדביץ', פתח את הבירה. כעת תן במשולב ביס בכריך, שלוק מהבירה, ביס במלפפון כבוש. עצום עיניים. אתה בגן עדן!


מקור הלחם

אחד לחם תפוחי אדמה ששוקל הרבה, גליל סלמי איכותי, חרדל מתוגבר בחזרת (חראן). אופן ההכנה: לערבב

מקטן ועד גדול עוסקים בטעימות סלמי

המוצר המוגמר. גירסת הדלוקס המשודרגת

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה